The Body Shop Brush Set

How I Get The Perfect Red Lip

So I’m going to a Christmas party tomorrow and I’m definitely going to rock a red lip so I thought – why not share how I get the perfect red lip. Now, the lip colours are different shades of red, I just wanted show the ones I love! 

Before applying any colour to the lips, I prep them by exfoliate the dead skin off as these will definitely show up once the colour is applied! I adore my LUSH Cosmetics Mint Julips lipscrub and I’ll be very sad when it’s empty! For a cheaper and vanila-y option, I have the e.l.f. Lip Exfoliater which also works fine. After exfoliating I slap on lots of balm to moisturise the lips real good. My favourite is the actually the cheapest option and it’s the Mentholatum Lipbalm – I love the tingily and cooling effect! While the balm is sinking in, I begin to do my makeup and return to the lips afterwards.

Now for the fun part! The colours! I take a little cloth or something like it and gently remove the top layer of the balm and begin to apply my colour of choice! I’m debating weather or not to wear the Rimmel London Lasting Finish By Kate Moss in 107 or to apply e.l.f. Matte Lip Color in Rich Red topped with Rimmel London Apocalips Lip Lacouer in Big Bang! Do let me know what you think – I’m wearing a black dress, black boots and a winged eyeliner!

Lastly, for a more perfected look I take some concealer either on a cotton bud, a small flat eyeliner brush or the Real Techniques Pointed Foundation Brush. I apply the concealer all the way around the lips and blend it – blend it good! This will leave you with a perfect lip! I promise!

// Dansk / Danish
Jeg skal til julefrokost med min gamle folkeskoleklasse imorgen og her vil jeg klart parre, mit ellers sorte outfit, med en rød læbe! Men inden jeg begynder at lægge farve på læberne, skal de lige exfolieres og fugtes godt. Exfolieringen sker med min elskede LUSH Cosmetics Mint Julips Lip Scrub – bliver meget ked af det når den er tom! Hvis du ønsker en billigere og mere vanilje-smags mulighed er e.l.f. Lip Exfoliater et godt bud. Til at fugte læberne bruger jeg min all time favorite – og den billigste af disse – den klassiske grønne Mentholatum! Alt i mens læbepomaden synker ind, lægger jeg min makeup og vender tilbage til læberne tilsidst. 

Nu skal vi gang med det sjove! Læbefarverne! Jeg tager en lille bomuldsklud og fjerner let det øverste lag af læbepomaden og begynder at lægge den valgte farve! Jeg ved dog ikke, hvad jeg skal vælge endnu. Valget står mellem Rimmel London Lasting Finish By Kate Moss in 107 eller  e.l.f. Matte Lip Color in Rich Red med  Rimmel London Apocalips Lip Lacouer in Big Bang ovenpå! Kommenter gerne hvad du synes ville passe godt med en sort kjole, sorte støvler og en winged eyeliner! 

Til sidst, for at få den perfekte læbe, påfører jeg noget concealer som jeg blender godt rundt om læberne. Det gør jeg enten med en vat pind, en lille flad øjenskygge pensel eller også bruger jeg min Real Techniques Pointed Foundation Brush. Det giver dig det perfekte læbelook. Det lover jeg! 
Do you a secret how to get the perfect lip? Let me know in the comments 🙂 

Lots of love
Marie-Louise xx


Husk mine danske Cosmos Co & CATTIER PARIS giveaways lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

The Body Shop Brush Set