Organic giveaway with Cattier

The Body Shop Brush Set

The Christmas shopping madness has begun and a lot of shops do a lot of percentage offers which I love – but who wouldn’t, right!? So when The Body Shop had 30 % of off the most expensive product plus a lovely scrub sample of your choice plus 10 % off as a member plus if you bought for more than 400DDK (£44) you got a gorgeous brush set for FREE! I, of course, had to take advantage of this amazing offer(s). All of the bits I bought is for a Christmas present so I can’t show them to you but I wanted to show the brush set as I’m so so happy with it. 

First of, I really love the brush holder-thingy as it’s perfect for travel because of it’s sturdy-ness. The brushes inside the holder are gorgeous too. I actually just washed every single one of my brushes (link here) and I discovered that I have quite a few The Body Shop brushes – but you can never have enough, eh!? 


The set contains 4 brushes; a Eyeshadow Brush which is nice for packing on eyeshadow on the lid – both cream and powder. A Brow & Lash Comb which is always nice to have to set the brows and to de-clump the lashes (if that should happen). A Lip/Concealer Brush, I personally think that you can never have too many brushes like this as it’s perfect for so so many things: Lip, concealer, high lightning in the inner corners of the eye etc. And last but definitely not least a Face & Body Brush – a brush that I already own so my sissy might be lucky enough to get this one *a big might* 😉

The brush set is worth 400DDK (£44) by the way!


// Dansk / Danish
Da The Body Shop havde deres Medlemsdage tilbud i sidste uge skyndte jeg mig ind for at se hvad de kunne byde på. Jeg er en sucker når det kommer til “specielle tilbud”-som-faktisk-ikke-er-specielle-tilbud så jeg er begyndt at kigge og regne på det – men jeg kunne simpelthen ikke modstå dette. Som medlem får man i forvejen 10 % på produkter plus at du denne dag fik 30 % på det dyreste produkt plus en fin scrub prøve plus hvis du købte for mere end 400 kr. så fik du et lækkert makeup børste set med GRATIS! 


Jeg er ret vildt med selve holderen, da den er perfekt til at smide et par ekstra pensler i og så have den med ud og rejse – uden at penslerne bliver ødelagt. Sættet indeholder 4 lækre børster; en flad Øjenskygge Børste som er god til at lægge en masse øjenskygge på øjenlåget – både creme og pudder skygger. Så er der en Bryn & Vippe som er god til at rette bryn og vipper til med, siger lidt sig selv. Læbe/Concealer Børsten er nok en af mine favoritter da den kan bruges til masse forskelligt; Læberne, concealer, hightlighting mm. Den store Ansigt & Krop Børste er en som jeg allerede har i min kollektion, så min søster er måske så heldig at hun får denne *et stort måske* 😉
Sættet har en værdi af 400DDK – så man har virkelig fået noget for pengene. 
Do you have any The Body Shop brushes? Have you taken advantage of any amazing Christmas offers? 


Lots of love
Marie-Louise xx


Husk mine danske Cosmos Co & CATTIER PARIS giveaways lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Organic giveaway with Cattier