Yummy Christmass-y Lipscrub

Glitter-y, shimmer-y, polish-y

(Gina Tricot Beauty // £4 / 39kr. or 3 for 99kr)
I love nail polish! It’s just something I love to buy, to apply and to look at! So while sat here listening to Chrismas music I wanted to share some new loves. I work at Gina Tricot, as you might already know and I have a mission! To try as many products from their Beauty line as possible. The first victums are their nail polishes! 

First of; their selection is gorgeous! There are lots and lots of different shades, different glitter topcoats and finishes – and by finishes I mean the basic one colour ones, the shimmery ones and the glitter ones. These are pretty good and great for the price – £4/39DDK is pretty cheap here in Denmark. I have to say that there’s nothing AH-mazing about them – they don’t have a special wand or anything, but topped with the perfect topcoat *cough cough Mavala cough cough* they last more than a couple of days which is what I love about them. Two coats – Mavala Oil Seal Dryer – BAM – done! 

I’ve used every single one of these; Luxurious, Classy Red, Sea Bug, Black Multiglitter and Pink Party. They are actually some of my most reached for since I got them. I love the colours – as they are very Christmass-y and winter-y. I did a post about Sea Bug and Luxurious here and I instagrammed Black Multiglitter here and Luxurious topped with Pink Party here

// Dansk / Danish 
Jeg elsker neglelakker. Jeg elsker at købe den, at påføre dem og bare at kigge på de smukke negle man får ud af det! Lige nu sidder jeg og lytter til noget lækker julemusik og tænkte at jeg ville dele nogle nye lakker. Som I måske ved, så arbejde jeg i Gina Tricot og jeg har en mission! At teste så mange skønheds produkter fra deres Beauty linje som muligt og give jer min mening om dem. Det første offer er deres neglelakker. 

For det første er deres udvalget af farver bare smuk! Der er utrolig mange valgmuligheder og jeg tror at alle vil kunne finde en der lige passer deres stil. Der er både de almindelige én-farvet lakker, men også nogle smukke glitter og shimmer lakker + nogle sjove topcoats! De er rigtig gode – også når man tænker på prisen. Men jeg bliver nødt til at sige at der ikke er noget vildt fantastisk over dem, der er ikke nogen speciel pensel eller noget. Dog bliver de noget mere spændende hvis man topper farvelakken af med en lækker topcoat *host host Mavala host host* så holder der overraskende længe. To lag farve – Mavala Oil Seal Dryer – BAM – færdig! Så nemt er det og de er fortiden på bud til 3 for 99kr. 

Farver hedder; Luxurious, Classy Red, Sea Bug, Black Multiglitter and Pink Party og de er faktisk nogle af mine mest brugte for tiden – flotte til sæsonen. I skrev et indlæg om Sea Bug og Luxurios her og jeg har instagrammet Black Multiglitter her og Luxourios toppet med Pink Party her 

Which nail polish range is your favourite at the moment? Have you tried any polishes from Gina Tricot Beauty? 

Lots of Love
Marie-Louise xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Yummy Christmass-y Lipscrub