How I Get The Perfect Red Lip

Party season: Pre party skincare bits

Tis the the season to be partying and I’m sat here with a bit of a hangover! Yup I went to a Christmas party last night (Saturday) and it was so much fun. We ate, we drank and we danced! While this is fun, this is also really unhealthy for the skin – especially the drinking part. I refused to let my skin get dry and de-hydrated so I did some research and did a Pre-Party-Pampering-Session!


Firstly I removed all of the makeup from earlier that day – I didn’t actually wear anything before the party makeup but I would have used the L’oréal Paris Skin Perfection 3 in 1 Purifying Micellar Solution. For the cleasing part I used both The Body Shop Camomile Sumptuos Cleansing Butter and the Ren Rosa Centifolia Cleansing Gel. I dobble cleanse as I want to make sure that all of the makeup and nasties from the day is cleansed away before slapping on lots of makeup. 

After the dobble cleanse I put on a hydrating mask – in this case I used a Montagne Jeunesse in the Strawberry Souffle. This smells strawberry-ly amazing and leaves the skin hydrated and refreshed – just want the skin needs before a night out. Now for the eyes! The ideal eye treatment would be some cold jelly-thingy-things but I didn’t have any of those so I took my lovely L’oréal Paris Youth Code Eye Cream and popped it in the fridge to cool before patting it on with my ringfinger. 

Lastly for the skin I oiled up with the Cosmos Co Argan Oil which works wonders. Since I started using oils I find that my skin is so much more smooth and I feel that my foundation/bbcream applies so much better! This Argan Oil is 100 % neutral and one pump does the job. Then I just slap on some moisturiser – in this case the Ren Vita-Mineral Day Cream. Done and ready for the makeup!

To prep the lips for some colour – I did a post all about it here

//Dansk // Danish 
Fest sæsonen er sat igang og her sidder jeg så med en smule tømmermænd. Yup, jeg var til julefrokost igår (lørdags) og det var skide sjovt. Vi spiste, vi drak og vi dansede! Mens dette var sjovt, var det også rimelig usundt for ansigtet og huden i det hele taget. Derfor holdte jeg lige en mini-pre-party-pampering-session – wup wup. 

Man vil starte med at fjerne al makeuppen fra tidligere på dagen – lige denne gang havde jeg ikke haft noget makeup på men hvis det skulle fjerne ville det være med L’oréal Paris Skin Perfection 3 in 1 Purifying Micellar Solution. Denne gang renser jeg over 2 omgange; først med The Body Shop Camomile Sumptuos Cleansing Butter og derefter med Ren Rosa Centifolia Cleansing Gel. Jeg dobble renser da jeg gerne vil være sikker på at al skidt og evt. makeup er renset helt væk inden der skal makeup på huden. 

Efter rense delen påfører jeg en lækker hydrerende maske, i dette tilfælde blev det Montagne Jeunesse Strawberry Souffle – dufter dejligt af summer og jordbær og efterlader huden velhydreret og genopfrisket. Herefter dupper jeg min køleskabs-kolde L’oréal Paris Youth Code Eye Cream ind i huden med min ringefinger. 

Sidste hudpleje skridt er olie og ansigtscreme. Olien jeg bruger for tiden er Cosmos Co Argan Olie, som er rigtig lækker foruden lugten, men den kan jeg leve med da jeg alligevel smækker noget ansigtscreme på bagefter. Du har faktisk mulighed for at vinde en Argan Olie lige her! Til sidst påføreres ansigscremen, i dette tilfælde Ren Vita-Mineral Day Cream

Hvordan jeg gør mine læber klar til farve har jeg lavet et indlæg om lige her 🙂 


Do you have a Pre Party Pampering Session before partying? Any recommendations for hydrating skincare bits?


Lots of love

Marie-Louise xx


Husk mine danske Cosmos Co & CATTIER PARIS giveaways lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

How I Get The Perfect Red Lip