I only went in for milk....

Organic giveaway with Cattier

I hope you like my new blogging style so far! I have lots of ideas all of them are kept in my brain for now – but I have to write them up soon othervise they’ll get lost. I have another giveaway for you guys – unfortionately it’ll be Denmark only – but I think I’m going to do a international one in January 🙂 

// Dansk / Danish
Jeg håber at I kan lide min nye blogging stil – jeg kan ihverfald godt lide at connecte med jer danske læsere 🙂 Jeg har en masse idéer til flere indlæg som bare venter på at blive skrevet. Skriv endeligt hvis I har nogle ønsker til indlæg så vil jeg se hvad jeg kan gøre for at opfylde disse ønsker! 

Jeg har en giveaway mere til jer! Den anden er lige her og slutter d. 18. december så hvorfor ikke deltage i begge lækre giveaways? Denne gang har jeg teamet op med Cattier Paris som laver nogle lækre økologiske og naturlige produkter. Deres produkter er lerbaseret produkter specielt udviklet til både kosmetisk brug men også medicinsk – spændende ikke? 
1 heldig kartofel har muligheden for at vinde alle 3 produkter! Produkterne er; en Ler Skrub med Aloe Vera, en Ler Maske til tør hud med Troldnød (Som er beroligende og samtidig betændelseshæmmende – perfekt hvis du lider af akne) og til sidst har vi en Håndcreme for tørre hænder. Emballagen føles virkelig luxuriøs og lækker og hvis I har klikket ind på linket tidligere i indlægget har I set at priserne er utrolige – her tænker jeg på at de studie venlige hvilket tiltrækker mig endnu mere! 

Alt du skal gøre for at vinde disse 3 lækre produkter er at: Kommenter nedenfor med “Jeg deltager” eller lignede og din email, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder, så skal du like Cattier på facebook her, følge bloggen på bloglovin her og like mlhauken på facebook her – easy peasy 🙂 

Held og lykke 

Lots of love
Marie-Louise xx


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I only went in for milk....