Lazy, in bed, skincare bits

I only went in for milk….

Sooooo I went shopping and no, it was not shopping-shopping but food shopping! As you can see some bits and bobs went in the basket as well! All I have to say is wups


I was food shopping in Bilka a Dansih supermarket and I accidently went to the beauty area! I wasn’t going to pick anything up but then I saw that Bilka now stocks e.l.f. goodies so I, of course, had to pick some bits! I chose the Contouring Blush & Bronzer in St. Lucia, a Baked Blusher in Rich Rose and last but not least a Baked Eyeshadow in Burnt Plum. I’ve been wanting to try out the Contouring & Blush kit for a while now and the same goes for the Baked Eyeshadow in Burnt Plum which I saw over on a Danish blog called Rikkes Makeup Blog

As for the Rimmel bits goes I have to blame Alix from I Covet Thee and bloggers in general! Alix used the Rimmel London Glam Eyes HD in Brixton Brown in her latest Tutorial and I fell in love. As for the Lipstick – everyone and their dog knows about this Lasting Finish by Kate Moss in 107 and I saw that Matas had only one left and it had to be mine! And because I spend a certain amount on Rimmel products, I got a Just Let In Go – Eye Makeup Remover for free 😉 

// Dansk / Danish 
Som noget nyt vil jeg skrive indlæggene på dansk også. Kom gerne med noget feedback – så jeg ved om jeg skal blive ved 🙂 

Den anden dag skulle jeg i Bilka for at handle noget mad – det skal man jo have en gang i mellem 😉 Men så skete der det, at jeg kom til at gå hen i skønhedsafdelingen – ups! Her fandt jeg en dejlig væg fyldt med e.l.f. godter og jeg blev nødt til at have noget med hjem, selvfølgelig. Contouring & Blush i St. Lucia, en Baked Blush i Rich Rose og en Baked Eyeshadow i Burnt Plum røg med hjem. Jeg giver Rikke fra Rikkes Makeup Blog skylden for øjenskyggen. 

Hvad angår de 3 Rimmel produkter, giver jeg Alix fra I Covet Thee og bloggere i det hele taget skylden. Alix brugte den flotte Rimmel London Glam Eyes HD palette i Britxon Brown i hendes seneste tutorial. Alle bloggere og deres hund kender læbestiften og jeg har ikke kunne finde den i Matas, men da jeg kiggede på paletten var der på magisk vis én Lasting Finish by Kate Moss i farven 107 tilbage – haps haps haps og den var min. Jeg var så heldig at få en Just Let It Go Øjen Makeup Fjerner med i posen fordi jeg brugte et bestemt beløb på Rimmel produkter – jeg tror stadigvæk de kører med de kører med den kampagne, hvis du tænker at du vil have fat i øjen makeup fjerneren 😉 

As you can see, this post is quite long but it is also written in two languages. Let me know if this is annoying or something you can do with 🙂 It’s just something I’m testing.

Have you been shopping lately? Or just gone in for milk and came out with some beauty bits?


Lots of love
Marie-Louise xx


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lazy, in bed, skincare bits