Giveaway // Cosmos CO

Lazy, in bed, skincare bits

I don’t know about you, but I sometimes a lot get really lazy with my skincare. I don’t know what it is but sometimes I ‘forget‘ and already laying under the covers and do not want to move into the cold cold bathroom to take my makeup of. So the other day when I  had one of those days I found some bits that could actually work as a lazy kit. I grabbed my L’oréal Paris Skin Perfection 3 in 1 Purifying Micellar Solution – also known as the Bioderma dupe. This is great at removing my face makeup while also cleansing. If I have had a only mascara kind of day this will also dissolve the eye makeup. But if I have had one of those great mornings where I just felt like slapping on some eyeshadow, eyeliner etc. then I need a bit more help to dissolve the pretty mess.. Cue the Rimmel London Just Let It Go Eye makeup Remover which is actually a lovely eye makeup remover, it does what it’s suppose to. Now on those lazy days I really just love my Origins Drink Up Intensive Overnight Mask which I just slap on before going all the way under the covers again. All of this is, of course, done in the bed! 


// Dansk / Danish 
Jeg ved ikke med dig, men nogle gange er jeg simpelthen så doven hvad angår min hudpleje og fjerne al makeuppen og inden jeg ved af det så ligger jeg allerede under den varme dynen. Her er det så at jeg slår mig selv i panden og kommer i tanke om at jeg nok liiiiige skulle fjerne og rense min hud! Jeg orker dog ikke på det tidspunkt at forlade sengen for et meget koldt badeværelses gulv. Derfor har jeg været lidt dovenskablig-kreativ og lavet mit egen lille lazy-kit! Det første jeg får fat i til at fjerne al min ansigtsmakeup er L’oréal Paris Skin Perfection 3 in 1 Purifying Micellar Solution – som også er kendt som Bioderma dupe. Den er perfek til at fjerne makeuppen samtidig med at den også renser huden og den er tilmed god til at opløse mascara. Men hvis jeg har haft lidt mere øjenmakeup på, så skal jeg bruge lidt mere hjælp.. Her træder Rimmel London Just Let It Go Eyemakeup Remover ind i billedet. Denne øjenmakeup fjerner gør hvad den skal og egentlig glimrende. Okay så på de her dage elsker jeg altså bare min Origins Drink Up Intensive Overnight Mask som jeg bare smækker i hele ansigtet inden jeg kravler hele vejen under dynen igen. Hele denne rutine bliver ordnet i sengen, selvfølgelig!

As you can see, this post is quite long but it is also written in two languages. Let me know if this is annoying or something you can do with 🙂 It’s just something I’m testing.

Do you also have these kind of lazy days? Which products do you use for your lazy days skincare routine?


Lots of love
Marie-Louise xx


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Giveaway // Cosmos CO