Monthly Roundup // November

Giveaway // Cosmos CO

I have one more giveaway for you guys – this one is going to be Denmark only so I’ll continue the post in Danish. PS Sorry for the lack of posts, I’m trying to redo my blogging and maybe a new look too 😉 

Hej sweets! Jeg har en superb lækker giveaway til jer. Jeg har teamet op med Cosmos Co som er et forholdsvist nyt dansk brand der så dagens lys i 2012. Cosmos Co’s produkter er alle er 100 % naturlige og lækre. Jeg har fået lov til at give 2 heldige vindere en Argan Olie hver – hvor fantastisk er det lige!? 


Argan Olie og olier i det hele taget er utrolig meget oppe lige nu og denne olie kan bruges til næsten alt! Den kan bruges i ansigtet, kroppen og i håret – et perfekt alt-i-en produkt. Jeg vil senere hen teste den og lave et lille review til jer. Indtil videre har jeg brugt den i hår enderne med gode resultater! 

Men I sidder nok og tænker – ‘Hvordan deltager jeg så?’ Jamen, det er meget enkelt – For at deltage skal du smide en kommentar med dit navn og mail så jeg kan få fat i vinderen, følge bloggen på bloglovin her, like Cosmos Co på facebook her og like bloggen på facebook her.  Jeg finder de heldige vindere d. 18. December! 
Held og lykke 


Lot of love

Marie-Louise xx


Don’t forget to enter my EUROPEAN GIVEAWAY right here (Ends Friday 6.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Monthly Roundup // November